vineri, 12 decembrie 2014

Va prezentam comunicatul Vicepresedintelui coordonator pentru Zona de Vest, din data de 11 decembrie 2014:

 

 

                                         INFORMARE


      Începând cu data de 11 decembrie a.c. m-am retras din poziţia de Vicepreşedinte coordonator pentru Zona de Vest. În funcţie de desfăşurarea evenimentelor din cadrul SCMD, voi încerca să acţionez în continuare pentru promovarea intereselor militarilor în rezervă şi în retragere în calitate de preşedinte al Filialei 1 Timişoara.



Col(r) Radu AROMÂNESEI

 

              Nu puten sa nu remarcam ca, in anul care se va incheia peste putine zile, dezacordul unor filiale fata de modul in care se desfasoara activitatea Comitetului Director al SCMD a atins cote destul de ingrijoratoare.

             Biroul Operativ al Filialei Ineu regreta hotararea luata de D-l Col.(r) Radu Aromanesei dar , avand in vedere ca propunerile, unele venite si dinspre biroul operativ al filialei noastre, nu au fost luate in seama la nivelul Comitetului Director, apreciem ca alta cale de rezovare nu exista la momentul actual.

             Daca ne este permis, inaintam conducerii SCMD dorinta noastra de a lua in considerare si propunerile venite de la baza sindicatului, si sa revenia la dialogul si transparenta ce ar trebui sa guverneze intreaga noastra activitate.

 

                 BIROUL OPERATIV AL FILIALEI INEU