marți, 8 martie 2011

ACTIUNEA IN INSTANTA

Biroul Operativ solicita prezenta tuturor membrilor filialei noastre, in ziua de marti 15.03.2011 la ora 17.30, la Casa de Cultura a Orasului Ineu, pentru o noua Adunare Generala Extraordinara,care are drept scop principal clarificarea problemelor privind actiunea in instanta in vederea apararii drepturilor ce decurg din calitatea noastra de pensionari militari.

In acest sens, la solicitarea noastra, d-l avocat DANIEL IZGIREAN care ne reprezinta in procesele impotriva Ministerului Apararii Nationale,Ministerului Administratiei si Internelor,Serviciului Roman de Informatii si Caselor Sectoriale de Pensii din aceste structuri, ne va prezenta strategia gandita, impreuna cu juristii SCMD si avocatii participanti la intrunirea de la Alba Iulia, care sa duca la CASTIGAREA BATALIEI FUNDAMENTALE al carei obiectiv nu poate fi altul decat PASTRAREA STATUTULUI DE MILITAR.

Cu acest prilej toti membrii Filialei care au ales,pentru rezolvarea litigiului in instanta, calea actiunii comune in cadrul SCMD, vor semna un document prin care inputernicesc conducerea Sindicatului sa intreprinda toate demersurile necesare, precum si orice actiune prevazuta de lege, in vederea apararii drepturilor noastre de pensionari militari.

Reinnoim apelul catre colegii nostri care mai au restante la documentele necesare pentru Pasul 1 B, sa la predea la Biroul Operativ pana cel mai tarziu in ziua adunarii.

Va retinem atentia asupra obligatiei, prevazuta in GHID pentru fiecare membru de sindicat, ca imediat ce primeste raspunsul la contestatiile inaintate, sa se prezinte la Biroul Operativ unde sa predea 3 (trei) xerocopii dupa raspunsul privind solutionarea contestatiei si dupa plicul cu care a fost expediata contestatia.

In final, va rugam sa indepliniti obligatia cuprinsa la Pasul 4 din GHID, potrivit careia la depunerea raspunsului sau la epuizarea termenului de raspuns la contestatie sa faceti dovada platii cotizatiei pe anul 2011 (cei care inca nu ati facut-o pana la acest moment).