vineri, 30 decembrie 2011

PLUGUSOR REVIZUIT

Daca, pentru colegii nostri proveniti din M.A.I., Mos Craciun a venit cu revizuitele, in prag de An Nou a venit randul "asistatilor" din "parohia" reevaluatului fost sef de mafie personala, sa fie cadorisiti cu pensii majorate prin diminuare. Toti cei care au primit noile decizii de revizuire a pensiei, pana in data de 30.12.2011, cu o exceptie, au constatat o diminuare de cuantum, de la caz la caz, intre 200 si 900 lei, desi pentru majoritatea dintre cei in cauza ultima varianta postata pe site-ul M.Ap.N. prevedea majorari. Vorbeam de o exceptie. Cu netarmurita satisfactie si deosebita mandrie patriotica, unul dintre membrii filialei noastre intra in noul an cu o pensie marita, precum promis-a vajnicul nostru ministru. N-am precizat valoarea majorarii pensiei revizuite a fericitului "beneficiar"? Mea culpa. 1(un) leu (RON).
Suntem cat se poate de curiosi sa aflam in baza caror calcule s-a ajuns la aceasta majorare semnificativa.

Rugamintea noastra este de a incerca sa ignorati, pentru perioada sarbatorilor prilejuite de intrarea in Noul An, hartiile care v-au creat atata disconfort, urmand ca incepand cu data de 03 ianuarie 2012 de la ora 10.00, la sediul filialei sa purcedem la contestarea acestor decizii. Apoi vom continua toate actiunile in stricta conformitate cu prevederile
GHIDULUI CU DEMERSURILE MEMBRILOR ŞI ACTIVITĂŢILE FILIALELOR SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE PENTRU CONTESTAREA DECIZIILOR DE REVIZUIRE A PENSIILOR.

Pana atunci tote cele bune.

BIROUL OPERATIV