sâmbătă, 20 august 2011

SEDINTA DE LUCRU

In data de 16 august 2011, presedintele filalei noastre a participat la o sedinta in garnizoana Oradea la care au fost prezenti presedintii filialelor din Bihor si un numar insemnat de membrii ai filialei Oradea.
Sedinta, desfasurata in sala "General Traian Mosoiu" a Primariei Oradea, i-a avut drept oaspeti de seama pe Presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate - Col.(r) dr. Mircea Dogaru insotit de Vicepresedintele si sef al departamentului economico-financiar al sindicatului G-ral.mr.(r) Constantin Nastase.
Si aceste dezbateri isi vor gasi utilitatea in elaborarea strategiei pe trmen lung, strategie ce va fi analizata si aprobata in Consiliul National al Reprezentantilor din aceasta toamna.
Problemele concrete ce au rezultat in urma desfasurarii acestei sedinte le vom discuta in proxima adunare generala a filialei care va fi convocata cat de curand posibil.
O concluzie a acestei intruniri poate fi sintetizata in zicerea domnului General Nastatse potrivit careia noi, cei din Armata de Rezerva a Romaniei, suntem aruncati in niste jocuri murdare, de catre actualii si vremelnicii guvernanti, jocuri care sub nici o forma nu trebuie acceptate.