miercuri, 26 ianuarie 2011

Rugam membrii filialei noastre care nu au depus inca documentele specificate in GHIDUL PENTRU CONTESTAREA DECIZIILOR DE RECALCULARE A PENSIILOR (pasii 1a si 1b), sa se prezinte, cu respectivele documente, la sediul CARP, unde suntem pregatiti sa le preluam.

Va retinem atentia ca aceste documente trebuie inaintate instantei (Tribunalul Arad) intr-un termen de maximum 30 de zile de la data primirii deciziilor de recalculare.

Avand in vedere ca si noua ne sunt necesare cateva zile pentru intocmirea documentatiei , precum si pentru semnarea acestora de fiecare mambru parte in proces, este imperios necesar ca operatiunea de primire a documentelor sa se incheie cel mai tarziu pe data de 31.01.2011.

Cei care aveti acces la aceasta pagina, va rugam sa popularizati acest demers si in randul celorlalti colegi.

Cu stima
Col.Mihail-Adam Maftei
Lt.col.Alexandru-Adrian Soare

marți, 25 ianuarie 2011

Din presa aradeana

ARAD. Reprezentanţii Sindicatului cadrelor militare disponibilizate şi-au prezentat doleanţele la Prefectură.

O delegaţie a Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, Filiala 1 Ineu, a fost prezentă, luni, la sediul Prefecturii Arad pentru a-şi prezenta doleanţele în faţa prefectului Călin Bibarţ. Delegaţia a fost condusa de Col.(r)Mihail-Adam Maftei-preşedintele Biroului Operativ al filialei Ineu care a fost insotit de Lt.col.(r) Adrian Soare-vicepresedinte al Biroului Operativ,G-ral.Bg.(r) Vasile Baetan,Col.(r) Ioan Martin si Plt.maj.(r) Marcel Suster.Aceştia i-au prezentat în scris reprezentantului Guvernului în teritoriu nemulţumirile pe care le au şi i-au înaintat o somaţie (ultimatum) pentru a fi transmisă Guvernului României.

„Vă somăm, în ceea ce îi priveşte pe militari, în conformitate cu legislaţia comunitară, Constituţia şi tradiţia României, să urmaţi principiile speranţei legitime, ale coerenţei şi siguranţei legislative (...)”, se arată în documentul înaintat reprezentanţilor Guvernului.

Călin Bibarţ, prefectul judeţului Arad, a ţinut să sublinieze încă de la debutul întâlnirii că orice discuţie politică trebuie evitată. „Trebuie să se înţeleagă foarte clar că Instituţia Prefectului nu poate să discute decât pe actele normative în vigoare, orice discuţie pe lângă lege nu îşi are rostul. Rolul nostru este de a transmite toate aceste nemulţumiri din teritoriu la Guvern, lucru care se va întâmpla şi cu acest memoriu depus astăzi de cadrele militare în rezervă”, a subliniat prefectul Călin Bibarţ.

JURNAL ARADEAN






sâmbătă, 15 ianuarie 2011

SINCERE CONDOLEANTE !

In aceste momente de cumpana in care Presedintele Sindicatului nostru, Col.(r) Mircea Dogaru se desparte pentru totdeauna de tatal sau,traim ,alaturi de familia greu incercata,un sentiment de tristete.
Rugam familia indoliata sa primeasca de la membrii Filialei Ineu sincerele noastre condoleante.
Dumnezeu sa-l Odihneasca in pace !
Presedintele filialei
Col.(r) Mihail-Adam Maftei

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

ADUNARE GENERALA EXTRAORDINARA

Biroul Operativ adreseaza membrilor filialei rugamintea de a fi prezenti la ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARA, ce va avea loc la sediul filialei de la Cercul Militar in ziua de marti 11 ianuarie 2011, pentru care propunem rezolvarea urmatoarelor probleme :

1.Bilantul activitatii filialei pe anul 2010,care isi propune sa analizeze :
-situatia membrilor de sindicat ai Filalei Ineu;
-situatia financiara;
-modul cum au fost indeplinite actiunile stabilite prin
Programul de Activitati din anul 2010;

2.Aprobarea Programului de actiuni pentru anul 2011;

3.Informare cu privire la REGULAMENTUL DE ORGANIZARE SI FINCTIONARE AL S.C.M.D.;

4.Prelucrarea si stabilirea masurilor concrete cu privire la aplicarea cat mai clara si corecta a "GHIDULUI CU DEMERSURILE MEMBRILOR SI ACTIVITATILE FILIALELOR SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE PENTRU CONTESTAREA DECIZIILOR DE RECALCULARE A PENSIILOR", document pe care il gasiti pe blogul sindicatului

http://sindicatulcmd.blogspot.com;

5.Constituirea Sistemului de anuntare a membrilor de sindicat,care sa cuprinda mijloacele de anuntare , persoanele responsabile si modalitatile de transmitere / anuntare pentru a asigura transmiterea mesajelor pana la nivelul fiecarui membru al filialei;

6.Definitivarea si semnarea Tabelelor care vor trebui atasate la dosarele din procesele aflate pe rolul Curtii de apel Bucuresti si Tribunalului Bucuresti;

Avand in vedere problemele supuse dezbaterii si aprobarii, precum si situatia deosebit de grava,careia trebuie sa-i facem fata in viitorul foarte apropiat,va solicitam cu toata fermitatea sa va faceti programul in asa mod incat sa nu absentati de la acesta adunare.

De asemenea va rugam sa va luati toate masurile pe care le credeti eficiente pantru ca,in perioada ce urmeaza,sa puteti fi contactati pentru ca Biroul Operativ sa poata asigura cat mai rapid posibil transmiterea tuturor mesajelor pana la nivelul fiecarui membru al filialei noastre.